diumenge, 4 d’octubre de 2015

Acte de presentació de la publicació PASSATGES METROPOLITANS

L’Àrea Metropolitana de Barcelona, en associació amb l'Institut pour la Ville en Mouvement, el Consorci del Besòs i la col·laboració de l’Escola Técnica Superior d’Arquitectura del Vallès, es plau a convidar-vos a l’acte de presentació de la publicació Passatges Metropolitans i la inauguració de les exposicions dels treballs premiats en els concursos, així com dels treballs dels alumnes d’Urbanística de l’Escola.


PROGRAMA
8 d’octubre de 2015; Sala d’Actes de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (Edifici SC2. C/ Pere Serra, 1-15 08173 Sant Cugat del Vallès)
10:30  Benvinguda i presentació de la publicació: Roger Sauquet, Sots Director de l’ETSAV; Antoni Alarcón, Gerent del Consorci del Besòs; Ramon Torra, Gerent de l’AMB.
10:45  Ponència: Paisatge, lleure i producció. Els passatges metropolitans: Enric Batlle, Doctor-arquitecte professor de l’ETSAV i soci co-fundador de Batlle i Roig Arquitectes, membre del jurat del concurs Passatges Metropolitans.
11:15  Cloenda i visita a l’exposició: Carles Llop, Director del Programa "Passatges" de l'IVM a Barcelona; Mireille Apel-Muller, Delegada general de l'IVM; Ramon Torra, Gerent de l’AMB.