diumenge, 17 d’agost del 2014

Finger Gate


Passatges bcn

Sens dubte, un dels passatges estrella d'aquestes vacances. 

La passarel·la d'accés a aeronaus és una passarel·la mòbil, generalment coberta, que s'estén des de la porta d'embarqui de la terminal d'un aeroport fins la porta d'una aeronau, permetent l'accés sense necessitat de descendir a la plataforma de l'aeroport.

Abans de la introducció de les passarel·les era normal que els passatgers embarquessin en l'aeronau caminant sobre la plataforma, o amb un autobús, per pujar després a través d'una escala mòbil. Aquest mètode d'embarqui encara és utilitzat en molts aeroports al voltant del món, especialment aquells aeroport d'escàs tràfic amb condicions meteorològiques favorables. 

Es tracta d'un accés directe i còmode encara que les condicions meteorològiques siguin adverses a l'exterior. Gràcies a aquesta zona de confort climàtic, l'espera dels passatgers es fa més agradable i, fins i tot, entretinguda si les seves parets són de vidre per mostrar-nos les millors visuals d'un aeroport i, així, ser testimonis del seu ritme frenètic. En el millor dels casos, també estarem informats de l'actualitat ja que una amable hostessa ens deixarà tenir accés a la premsa escrita d'arreu del món. 
Ens trobem, doncs, davant el llindar entre els que arriben i els que se'n van, de tot el que es deixa enrere i de tot el que ens espera. Dos camins en una mateixa porta, i decidir si continuar o retrocedir en el nostre camí...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada